© Yeni Aksaray Gazetesi

GÖZÜM AKSARAYSPOR’A VEDA ETTİ

İki sezon önce 2.Lig ekiplerinden Kahramanmaraşspor takımından siyah beyazlı kadromuza kattığımız Gürcan Gözüm, kendi resmi hesabından yaptığı açıklama ile Aksaray Belediyespor’a veda etti.

Gürcan Gözüm sosyal medyadan yaptığı açıklamada şu sözlere yer verdi. Memleketimin takımı Aksaray BelediyeSpor’dan sezonun tamamlanmasıyla birlikte kendi isteğimle ayrılıyorum. Aksaray Belediyespor’da iki sezon Playoff oynama heyecanı yaşadım. Ancak şampiyonluk yaşayamamanın üzüntüsünü de ayrıca yaşadım. Bugün itibariyle Aksaray Belediyespor’dan kendi isteğimle ayrılıyorum. Bu süreçte bana desteklerini esirgemeyen buraya gelmemde vesile olan Ali Baştuğ abime teşekkür ederim. 68 Gençlik ve Ergenekon taraftar gruplarımız iki sezon boyunca desteklerini hiç eksik etmediler hep yanımızda oldular onlara da teşekkürü borç bilirim. Hakkım varsa bütün taraftarlarımıza helal olsun Allah’a emanet olun diyerek sözlerini noktaladı.

İki sezon boyunca sahada sergilediği futbolu ile taraflı tarafsız herkesimin takdirini toplayan ve Aksarayspor kariyerini taçlandıran değerli oyuncumuza bugüne kadarki hizmetleri için spor servisi olarak teşekkür eder, bundan sonraki futbol hayatında başarılar dileriz.

Haber: Ersin Arslan

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER