© Yeni Aksaray Gazetesi

Gülağaç hakkını almalı

 İYİ Parti Aksaray Milletvekili Turan Yaldır, Gülağaç İlçesi ziyareti ile her şartta hemşerileri ile iç içe olacağını gösteriyor. Ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi : “Gülağaç lçe merkezini, belde ve köylerini gezdiğimiz Gülağaç 20 yıl önce nasılsa şimdi de öyle.

20 yıldır her seçimde Ak Parti’ye kayıtsız ve şartsız oy ve destek veren Gülağaç yerinde saymış, bir adım öteye gidememiş.

Bu düzen böyle devam etmemeli, Gülağaçlı hemşehrimiz hakkını almalı. Ak Parti’ye verdiği oyun ve desteğin karşılığı olarak hizmet bekliyor.

34 yıllık bir ilçe olan Gülağaç’ın yolları köstebek yuvası, altyapısı yarım yamalak.

Onca tarihi ve doğal güzelliğe rağmen yeterli turizm yatırımı almayan sahipsiz Gülağaç.

Bugün gün boyu Gülağaç ilçe merkezimiz başta olmak üzere Demirci, Gülpınar, Pınarbaşı, Akmezar, Sofular, Bekarlar ve Kızılkaya’da vatandaşlarımızı dinledik.

Bir dokunduk bin ah işittik.

Bir yandan ağır ekonomik krizle mücadele eden vatandaşımız diğer yandan yörelerinin sahipsizliği ve hizmet gelmemesinden muzdaripler.

Cumhuriyetin yüzüncü yılında hala su sorunu yaşayan Bekarlar köyümüz yada tarla yolu gibi yolları olan ilçemizin bu hali içinde bulunduğumuz çağa yakışmıyor.” *HABER MERKEZİ

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER