© Yeni Aksaray Gazetesi

GÜLAĞAÇ MESEM AÇILDI  Mesleki eğitim yerinde tamamlanacak

​​​​​​​Yıllardır eksikliği tartışılan Mesleki Eğitim Merkezi (MESEM), Gülağaç'ta düzenlenen törenle hizmete girdi. Açılışı gerçekleştiren Vali Yardımcısı ve Kaymakam vekili Mustafa Duruk, Belediye Başkanı Doğan Başbuğ, merkezin ilçe halkının yoğun isteği üzerine açıldığını belirttiler.

Gülağaç ilçesi için büyük önem taşıyan Mesleki Eğitim Merkezi (MESEM), Vali Yardımcısı ve Gülağaç Kaymakam Vekili Mustafa Duruk, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Songür ve Belediye Başkanı Doğan Başbuğ’un katılımıyla resmen açıldı.

Merkezin açılışı, uzun süredir ilçe halkının ve eğitim camiasının gündeminde olan bir eksikliği giderdi. Belediye Başkanı Doğan Başbuğ, yaptığı açıklamada, vatandaşlardan gelen yoğun istekler üzerine gerekli çalışmaları başlattıklarını ve sonuçlandırmaktan mutluluk duyduklarını ifade etti.

Açılışa çok sayıda öğretmen ve öğrenci katıldı. MESEM’in faaliyete başlamasıyla birlikte, öğrenciler artık mesleki eğitimlerini tamamlamak için başka ilçelere gitmek zorunda kalmayacak, eğitimlerini kendi ilçelerinde sürdürebilecekler.

İlçe yöneticileri, başta öğrenciler olmak üzere Gülağaç ilçesine ve tüm vatandaşlara MESEM’in hayırlı ve uğurlu olmasını temenni etti. Yeni merkezin, ilçenin nitelikli iş gücüne katkı sağlaması bekleniyor.*ERDEM SÜDEMEN

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER