© Yeni Aksaray Gazetesi

Hasta yakınlarına 5 yıldızlı otel tadında tesis

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer televizyon programında çalışmalar hakkında bilgi verdi. Sosyal medyadan gelen soruları da cevaplayan Başkan Dinçer, Belediyenin takdir ile karşılanan “Hasta Yakını Konuk Evi” projesi hakkında şunları söyledi : ‘’Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi yerleşkesinde yapılması planlanan Hasta Yakını Konuk Evini 3 kat olarak inşa ediyoruz. Konuk Evi’nin 2 Bin 935 metrekare alan üzerinde 1000 metrekare kapalı alana sahip olacak.

Yeni tesisi içerisinde 24 adet 2 kişilik standart 8 adet 4 kişilik aile odası olmak üzere toplam 32 adet oda bulunuyor. Konuk evi içerisinde kafeterya, mutfak lobi, kütüphane toplantı salonu ve idari birimler yer alacak.

 Bu projemiz ile il dışından köy kasaba ve ilçelerden şehrimize gelerek sağlık hizmeti alan vatandaşlarımızın barınma ihtiyaçları ücretsiz karşılanacak. Sosyal devlet gereği tüm çabamız hastalıkta ve sağlıkta hemşerilerimizin hep yanında olabilmek. İhale süreci devam eden projemizin şimdiden şehrimize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum.’’ Dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER