© Yeni Aksaray Gazetesi

Hastane içine kütüphane açıldı

Aksaray belediyesi tarafından Türkiye’de bir ilke daha imza atıldı.  Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesine başvuran hasta, hasta yakınlarına ve hastane çalışanlarına boş zamanlarında veya bekleme sürelerinde kitap okuma alışkanlığı kazandırılması amacıyla kurulan “Aksaray belediyesi İbn-i Sina Halk Kütüphanesi” hizmete açıldı

Kütüphanenin açılış törenine Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Ak Parti Aksaray Milletvekili İlknur İnceöz, Hak-İş Sendikası Genel Sekreter Yardımcısı Erdoğan Serdengeçti, partililer, meclis üyeleri, başkan yardımcıları, hastane yetkilileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, milletvekili İlknur İnceöz yaptıkları konuşmada Eğitim ve Araştırma Hastanesinde hasta ve hasta yakınları başta olmak üzere hastane çalışanlarına ve tüm vatandaşlara kitap okumaları için çok güzel bir imkân sağlandığını Aksaray Belediyesi tarafından gerçekleştirilen bu hizmetin Türkiye’de birçok hastaneye örnek olması gerektiğini belirterek  “Aksaray belediyesi İbn-i Sina Halk Kütüphanesi’nin hayırlı uğurlu olmasını dilediler.

Kütüphanenin kurdelesi protokol üyeleri tarafından kesilerek hizmete sunuldu. Protokol üyeleri Kütüphaneyi gezdikten sonra yine Hastanede düzenlenen bir program iştirak ettiler.

Başkan Yazgı ve Milletvekili İnceöz, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Eğitim ve Araştırma Hastanesinde düzenlenen programa katıldılar ve daha sonra Hastanede görev yapan sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı’nı tebrik ederek, hastalara geçmiş olsun dileklerini ilettiler. *BELEDİYE BASIN

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER