© Yeni Aksaray Gazetesi

HATANIN TELAFİSİ OLMAYAN MAÇA ÇIKIYORUZ

3. Lig 2. Grupta Lig’in 37.haftasında deplasmanda Bayrampaşa Spor’a konuk olacak Aksaray Belediyespor’da maçın hazırlıklarını sürüyor. Özellikle bu sezon dış sahada kazanmakta zorlanan siyah-beyazlılar ligde orta sıralarda rahat bir yerde olan Bayrampaşa spor karşısında hata yapmak istemiyor. Altıncı sırada yer alan Aksarayspor, beşinci sırada play off içinde olan Alanya Kestel’in BAY geçtiği haftada 3 puan alarak tekrar play off içerisine girmeyi hedefliyor. Galibiyetin dışında alınacak her sonuç Aksaraspor’u play off dışında bırakacak.

Sezonu’nun 37.haftasında Aksaray Belediyespor, deplasmanda Bayrampaşa spor ile kozlarını paylaşacak. 1 Mayıs Pazar günü saat 15.00’da oynanacak kritik maçta temsilcimiz hata yapmak istemiyor.  Bayrampaşa spor’un kalan maçlarda kaybedecek bir durumu söz konusu olmazken gençlerle mücadele edecek. Ligin ilk yarısında Dağılgan Stadyumu’nda oynanan müsabakada rakibini 2-1 mağlup eden Aksarayspor, deplasmandan galibiyetle ayrılarak play off’a kalmak istiyor.

DEPLASMANLARDA ZORLANIYOR

Bu sezon iç sahada son haftalara kadar ligin iyileri arasında olan Aksarayspor aynı başarıyı deplasmanlarda göstermekte zorlandı. Dış sahada son deplasman galibiyetini ise erteleme maçında Kalecikspor deplasmanında aldı.
Haber: Ersin Arslan

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER