© Yeni Aksaray Gazetesi

Hazırlıklar 3 Puan Üzerine

Son 2 maçından sadece bir puan çıkartabilen Aksaray Belediyespor Pazar günü sahasında Bitexen Sapanca Gençlikspor ile karşılaşacak. Dağılgan Stadyumunda oynanacak maç saat 14.00’da başlayacak. Sarı kart cezalısı olan Nurullah Serbest bu maçta görev alamayacak.

Aksaray Belediyespor’da Pazar günü oynanacak Sapanca maçı hazırlıkları devam ediyor. Aksaray Belediyespor, TFF 3. Lig’de 19.hafta karşılaşmasında konuk edeceği Sapancı maçının hazırlıklarına, kendi tesislerinde yaptığı antrenmanla devam etti.

Teknik Direktör Mustafa Sarigül yönetiminde yapılan idman, kuvvet ve kondisyon çalışmasıydı. Isınma çalışmalarıyla başlayan idman, kuvvet çalışması ve dar alanda oyun ile devam etti. Siyah beyazlı temsilcimizde bütün hazırlıklar 3 puan üzerine yapılıyor.

Sapanca Gençlikspor cephesinde ise hesaplar 3 puan üzerine yapılıyor. Kadrosunda tecrübeli isimleri barındıran Sapanca takımı ilk maçın rövanşını hem de 3 puan alma hesaplarını yapıyor. Play off grubunda kendisine yer bulmak isteyen Sapanca takımı bu maçta varını yoğunu ortaya koyması bekleniyor. Bu maça çok ama çok dikkat etmek gerekiyor.     

Haber: Ersin Arslan

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER