© Yeni Aksaray Gazetesi

HEM İFTAR HEM İSTİŞARE İş kadınları gönül sofrasında buluştu

Aksaray Girişimci İş Kadınları Derneği, Ramazan ayının manevi atmosferinde düzenlenen iftar programında bir araya geldi. Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği gecede, derneğin gelecek dönem projeleri de masaya yatırıldı.

Şehrin ekonomik ve sosyal hayatına değer katan kadın girişimciler, geleneksel iftar buluşmasında güç birliği sergiledi. Aksaray Girişimci İş Kadınları Derneği tarafından düzenlenen program, iş dünyasının başarılı kadınlarını aynı sofrada buluşturdu.

Samimi bir ortamda açılan oruçların ardından, dernek üyeleri Ramazan ayı boyunca yürütülecek sosyal sorumluluk projeleri ve önümüzdeki döneme ait planlamalar üzerine kapsamlı bir istişare gerçekleştirdi.

Toplantıda, yardımlaşma faaliyetlerinin koordinasyonu, girişimci kadınlara yönelik yeni eğitim ve destek projeleri, şehir ekonomisine katkı sağlayacak stratejik adımlar değerlendirildi.

Dernek yönetim Kurulu Başkanı Hatice Şahin Eroğlu tarafından yapılan açıklamada, katılım sağlayan tüm üyelere teşekkür edilerek şu ifadelere yer verildi: "Birlikte iftar yapmanın tadını yaşarken, Ramazan ayı münasebetiyle yapılan ve yapılacak olan çalışmalarımızın planlamasını gerçekleştirdik. Değerli yönetim kurulu üyelerimize ve tüm paydaşlarımıza teşekkür ederiz. Daha nice başarılı çalışmalara hep birlikte imza atmak dileğiyle; iyi ki varsınız."Dedi.*BÜŞRA BOYSAK

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER