© Yeni Aksaray Gazetesi

Hentbolde Belediye spor çok farklı

AKSARAY BLD.SPOR: 47 - ANTALYA GAZİ GSK: 18 Türkiye Kadınlar Hentbol 1.Liginin 2.hafta maçında Aksaray Belediye Spor sahasında Antalya Gazi GSK’yı farklı skorla 47-18 yenerek, 2.haftanın sonunda averaj ile liderlik koltuğuna oturdu. Ligin ilk haftasında da deplasmanda diğer Antalya temsilcisi Konyaaaltı Belediye Spor’u yenen Aksaray Bld.Spor, böylece iki Antalya takımına da üstünlük sağlamış oldu. Maçı THF Yönetim Kurulu Üyesi Avukat Gamze Çelik ile birlikte Kulüp Başkanı Oğuz Eren birlikte takip ettiler.

İzleyenlerin büyük zevk aldığı maç her iki takımın karşılıklı golleri ile başladı. Maçın dengede gittiği ilk 10 dakikada skor 5-5 iken, bu dakikadan itibaren oyunun şekli değişti, Belediye Spor’un inanılmaz hızlı hücumları başladı ve fark hiç beklenmedik şekilde bir anda açıldı. Hızlı hücumlar karşısında çare bulamayan Gazi GSK hücum yapmada da çok zorlandı ve ilk devre 22-9 Belediye Spor’un üstünlüğü ile sona erdi. Maçın 2.devresi de tamamen Belediye Spor’un üstün oyunu ile devam etti. Hem savunmada hem de hücumda Belediye Spor’un genç yetenekleri oldukça başarılı bir oyun çıkardılar. Belediye Spor teknik heyeti 40.dakikadan itibaren tüm oyuncularına şans verdi. Oyuna giren tüm oyuncular çıkanları aratmayacak bir performans ile oynayınca fark daha da büyüdü ve maç 47-18 sona erdi. Bu skor Belediye Spor’a averaj ile liderliği getirdi. Maçta İlayda 13, Şükran da 7 gol ile en skorer oyuncular oldular.

Belediye Spor ligin 3.haftasında 29 Ekim cumartesi günü, Cumhuriyetimizin kuruluş yıldönümünü kutlayacağımız gün, deplasmanda İzmir Gençlik Hiz. GSK ile karşılaşacak.

Haber: Ersin Arslan

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER