© Yeni Aksaray Gazetesi

HENTBOLDE BELEDİYE SPOR SAHAYA DÖNDÜ

Deprem nedeniyle askıya alınan tüm müsabakalar nedeniyle çalışmalarına ara veren Aksaray Belediye Spor Kadın hentbol takımında verilen zorunlu izin sona erdi. Tüm oyuncuların katılımıyla antrenmanlar tekrar başladı.

Verilen arada aileleri ile birlikte zaman geçiren Belediye Sporlu genç oyuncular, deprem şokunu üzerlerinden atmaya çalışıyorlar. Hentbol liglerinde müsabakalar, büyük ihtimalle Mart ayı içerisinde kaldığı yerden tekrar başlayacak. THF tarafından resmi açıklamanın bu hafta içerisinde yapılması bekleniyor.

Deprem felaketinden duyduğu üzüntüyü dile getiren Belediye Spor Baş Antrenörü Muhiddin Kılınç; ülke olarak çok zorlu günlerden geçtiklerini, yaşanılan felaketin sözlerle anlatılmayacak kadar büyük olduğunu, vefat edenlere rahmet, sağ kurtulanlara acil şifalar, yakınlarına da sabırlar dilediğini söyleyerek, büyük Türk Milletinin bu günlerin de üstesinden geleceğine inandığını belirtti. Muhiddin Kılınç; tekrar çalışmaya başladıklarını, ancak öncelikle psikolojik olarak kendilerine gelmeye çalışacaklarını, zamana ihtiyaç olacağını bildiklerini, bu düşünceler doğrultusunda ellerinden geldiğince erken hazır olmaya çalışacaklarını söyledikten sonra, toplum psikolojisinin düzelebilmesi için de hayatın akışının bir an önce başlaması gerektiğini hatırlatmak istediğini söyledi.

Belediye Spor kadın hentbol takımı oyuncuları, saha çalışmaları dışında, saha dışında da depremzedelere yönelik sosyal ve kültürel etkinliklerde de yer alarak, depremzedelere yardım edecek. Bu hafta içerisinde THF tarafından yapılacak açıklama ile Belediye Spor’un İzmir İZGEM maçı ile birlikte tekrar lige başlangıcı gerçekleşecek.

Haber: Ersin Arslan

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER