© Yeni Aksaray Gazetesi

Hentbolde Belediye Spor Seriye Bağladı

Aksaray Bld.Spor: 36 - Bolu Bld.Spor : 20

Türkiye Kadınlar Hentbol 1.Ligindeki başarılı temsilcimiz Aksaray Belediye Spor galibiyet serisini 6 ya çıkardı.

Hafta sonu Aksaray Spor Salonunda Bolu Bd.Spor ile karşılaşan Aksaray Bld.Spor, maça 5-1’ lik skor ile çok hızlı başladı. Oyunu dengelemeyi başaran Bolu Bld.Spor skoru eşitlemeyi başarsa da 20.dakikadan itibaren oyun tamamen Aksaray Bld.Spor’un kontrolüne girdi. İlk devreyi 16-9 önde tamamlayan temsilcimiz, maçın 2.devresinde de özellikle hızlı hücumlarla goller buldu. Maçı 36-20 kazanan Aksaray Bld.Spor, böylece 6 maçını da kazanarak, liderliğini sürdürdü. Maçta goller İlayda(10), Zehra (8), Esra(7), Sueda (3), Kübra (3),Hüsniye (2),Mihriban(1),Nezaket(1) ve Nisa Nur(1) dan geldi.

Ligin 7.haftasını da galibiyet ve farklı skorla kapatarak, lig başından itibaren liderliklerini devam ettirmekten mutlu olduklarını belirten Belediye Spor Baş Antrenörü Muhiddin Kılınç, zaman zaman oldukça iyi bir oyun ortaya koyduklarını, üst üste maç kazanarak kazanmayı alışkanlık haline getirdiklerini, bunu iyi oynayarak elde etmenin çok önemli olduğunu söyledi. Bolu Bld.Spor’un da mütevazi kadrosu ile oldukça iyi mücadele ettiğini, kendilerine bundan sonraki maçlarda başarılar dilediğini söyleyen Muhiddin Kılınç, hafta sonu deplasmanda oynayacakları Polatlı Bld.Spor maçına odaklandıklarını, çok çekişmeli bir maç beklediklerini, kazanarak dönmek istediklerini belirtti.

Belediye Spor, averaj ile 2.sırada yer alan Polatlı Bld.Spor ile cumartesi günü Polatlı’da karşılaşacak. Ligin zirvesine yerleşecek takımın belli olacağı bu önemli maç öncesi tüm oyuncular maça motive olmuş durumda maçı bekliyorlar. Kaptan Gülbahar, Polatlı’ya lider gidip, lider döneceklerine inandıklarını söyleyerek, maça hazır olduklarını dile getirdi.1.Ligde haftanın maçı cumartesi günü Polatlı Yeni Spor Salonunda saat 15.00’da oynanacak.

Haber: Ersin Arslan

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER