© Yeni Aksaray Gazetesi

HENTBOLDE BELEDİYE SPOR YILDIZ TAKIMI YARI FİNAL ŞAMPİYONU

Aksaray’da oynanan Yıldız Kızlar yarı final maçları sonucunda Aksaray Belediye Spor Yıldız Kız takımı oynadığı tüm maçları kazanarak şampiyon oldu.

Dağılgan Spor Salonunda oynanan maçlarda Belediye Spor ilk maçta Kastamonu Dinamik Spor’u 42-35, ikinci maçta Karaman Minik Atılım Spor’u 21-6 ve son maçında da Kırşehir Belediye Spor’u 32-8 yenerek kayıpsız şampiyon oldu. Bu sonuçlarla Belediye Spor birinci olarak, Kastamonu Dinamik Spor da ikinci olarak Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazandı. Turnuva sonunda yapılan kupa töreninde Birinci olan takımımıza kupasını THF Başkan Vekili Gamze Çelik,ikinci olan Kastamonu DSK ya kupasını GSİM Müdür Yrd. Serdar Baydar, üçüncü olan Kırşehir Bld Spor'a kupasını Belediye Spor Baş Antrenörü Muhiddin Kılınç verirken, Karaman Minik Atılım Spor a madalyalarını GSİM Şube Müdürü İsmail Gürtürk verdi.

Aksaray Bld.Spor Alt Yapı Sorumlusu Serkan Pala yaptığı açıklamada:’’ Aksaray olarak güzel bir ev sahipliği yaptık. Oynadığımız maçları rahat kazandık. Sonuçları normal buluyorum. Tüm oyuncularımız kullandığımız bir turnuva oldu. Özellikle küçük yaş grubundaki oyuncularımız özgüven kazandı. Türkiye Şampiyonasında ilk 4 içerisinde yer almak için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Oyuncularımı tebrik ediyorum’’dedi.

Haber: Ersin Arslan

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER