© Yeni Aksaray Gazetesi

Hentbolde galibiyet için İzmir’e gidiyorlar

Türkiye Kadınlar Hentbol 1.Liginin 3. haftasında temsilcimiz Aksaray Bld Spor cumartesi günü saat 14.00’da İzmir’de Serdar Yereli Spor Salonu’nda İzmir Gençlik Hız GSK ile karşılaşacak. İlk iki haftayı galibiyetler ile kaptan ve liderlik koltuğuna oturan Belediye Spor, İzmir’e de galibiyet için gidiyor. Bugün gece İzmir’e hareket edecek olan temsilcimiz yarın İzmir’de yapacağı antrenman sonrası maç saatini bekleyecek.

Takımın lige başlangıç performansından memnun olduğunu ve ilk iki hafta oynanan oyun ve alınan sonuçların büyük moral kaynağı olduğunu söyleyen Belediye Spor Baş Antrenörü Muhiddin Kılınç, oynayacakları İzmir maçının daha zor geçeceğini bildiklerini, rakiplerine saygı duyduklarını, tüm ciddiyetleri ve disiplin ile maçı oynayarak, iyi oyunla ve en önemlisi hak ederek galibiyet almayı hedeflediklerini belirtti.

Haftanın önemli maçında Belediye Spor da yeni transfer Şükran'in hafif sakatlığı dışında problem bulunmuyor. Lider başladığı haftayı İzmir'den lider olarak dönmeyi hedefleyen Belediye Spor'un en büyük kozu lige yüksek form ile başlayan oyuncuları ve hızlı hücumlar olacak.

Haber: Ersin Arslan

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER