© Yeni Aksaray Gazetesi

HENTBOLDE RAKİPLERİMİZ BELLİ OLDU

Türkiye Kadınlar Hentbol 1.Liginde 2022-2023 sezonunda 22 takım 2 grupta mücadele edecek. Temsilcimiz Aksaray Belediye Spor, daha çok batıda bulunan takımları yer aldığı B Grubunda yer alacak. Her iki gruptaki ilk 4 sırada yer alan takımların play-off oynayacağı ligin sonunda, play-off maçlarını ilk 2 sırada tamamlayan takımlar Süper Lige yükselecek. Kadınlar 1.Lig fikstürü yarın THF ofisinde online olarak çekilecek ve lig 15 Ekim’de oynanacak olan maçlarla başlayacak.

Grupları değerlendiren Belediye Spor Kadın Hentbol takımı Menajeri Emine Kılınç; 1.Lig B grubunda güçlü takımlarla mücadele edeceklerini, lig sonunda ilk 4 sırada yer alarak play off’a kalmak istediklerini, takımın bunu başaracak güce sahip olduğunu söyleyerek, Ağustos başından itibaren süren çalışmalarla ligin başlayacağı 15 Ekim’e kadar tam olarak hazır olacaklarını, 1.Ligde yer alan tüm takımların kazasız, sakatlıksız bir sezon geçirmesini dileyerek başarılar diledi.

Hazırlıklarına Aksaray Spor Salonunda devam eden Aksaray Belediye Spor, hafta sonu Kırşehir Bld.Spor veya Polatlı Bld.Spor ile hazırlık maçı oynayacak. Temsilcimiz lig başlayana kadar 2 hazırlık maçı daha yapacak.

Haber. Ersin Arslan

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER