© Yeni Aksaray Gazetesi

HENTBOLDE ÜSKÜDAR DEPLASMANINDAYIZ

Türkiye Kadınlar Hentbol Süper Liginin 2.haftasında Aksaray Belediye Spor İstanbul deplasmanında Üsküdar Belediye Spor’a misafir olacak. Maç Cumartesi günü saat 16.00’da Üsküdar Çamlıca Spor oynanacak ve THF TV Youtube Kanalından canlı yayınlanacak. Maçta Giresun-Sinop Bölgesi hakemleri Mesut Erdoğan ve Muhammet Turan hakem ikilisi düdük çalacak.

Süper Ligin ilk haftasında Tekirdağ Sportif A.Ş. karşısında ilk devresini başa baş oynayıp, ikinci devre oyundan düşerek kaybeden temsilcimizde Üsküdar maçı öncesi tüm hazırlıklar çift antrenmanlar ile devam etti. Süper Ligde her takımın güçlü olduğunu, kendileri için her maçın çok zorlu geçeceğini bildiklerini söyleyen Belediye Spor Kadın Hentbol Takımı Menajeri Emine Kılınç, genç kadrolarıyla sonuç odaklı olmadan tüm güçleri ile sahada mücadele edeceklerini, ligde maç oynadıkça daha form tutacaklarına inandıklarını ve bunu da sonuçlara yansıtacaklarını söyledi.

Ligin ilk haftasında deplasmanda Görele Belediye Spor’a kaybederek lige başlayan Üsküdar Belediye Spor da temsilcimiz ile oynayacağı maça galibiyet parolasıyla hazırlanıyor. İlk hafta kaybeden iki takımın mücadelesinden nasıl bir sonuç çıkacağını hep birlikte göreceğiz. Kızlarımıza başarılar diliyoruz.

Haber: Ersin Arslan

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER