© Yeni Aksaray Gazetesi

HENTBOLDE YILDIZ KIZLAR YARI FİNAL MAÇLARI AKSARAY’DA

“Hentbol de alt yapı müsabakaları, kız ve erkeklerde toplam 16 il merkezinde olmak üzere 10-13 Ocak 2023 tarihleri arasında yapılacak olan Yıldızlar (Kız-Erkek) Yarı Final Müsabakaları ile başlıyor.

Kızlarda 8,erkeklerde 8 il merkezinde oynanacak olan maçlar sonucunda toplamda 16 takım Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazanacaklar. Yıldızlar Türkiye Şampiyonası 05-10 Mayıs 2023 tarihleri arasında yapılacak. Yıldız Kızlarda temsilcimiz Aksaray Belediye Spor, Aksaray’da ev sahibi olacak. Yıldız Kızlar Hentbol Yarı Final maçları öncesi yaptığı açıklamada Aksaray Belediye Spor Alt Yapı Sorumlusu Serkan Pala: ‘’Alt yapımızda her yaş grubunda haftanın 6 günü antrenmanlarımızda aralıksız çalışıyoruz. Bu sezon Aksaray İl Birinciliği maçlarında oynadığımız maçlar çok faydalı oldu. Küçük takımımızdan A takımımıza uzanan yapımız sistematik olarak devam ediyor. Bu sezon alt yapılardaki ilk müsabaka olan Yıldızlar Yarı Final Müsabakalarına hazırız. Bu müsabakaları Aksaray’da oynamaktan memnunuz. Hedefimiz kendi sahamızda ve seyircimizin önünde birinci olarak, Türkiye Şampiyonasına gitmek olacak. Geçen sezon gençlerde elde ettiğimiz Türkiye Şampiyonluğuna bu sezon yenilerini eklemek istiyoruz. Hem okul takımlarında hem de kulüp müsabakalarında iddialıyız. En küçüğünden en büyüğüne tüm kızlarımıza destek veren Belediye Başkanımız Evren Dinçer’e yine şampiyonluk hediye etmek için mücadele edeceğiz. Kızlarımıza güveniyoruz dedi.

Yıldız Kız Yarı Final Müsabakalarında Aksaray grubunda Belediye Spor’un rakipleri Kırşehir Bld.Spor, Kastamonu D.SK, Karaman M.A.SK, Ankara As Spor ve Kocaeli GHSK takımları olacak. Müsabakalar Dağılgan Spor Salonunda oynanacak.

Haber: Ersin Arslan

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER