© Yeni Aksaray Gazetesi

Hentbole İzmir maçı ile başlangıç

Ülkemizi derinden üzen deprem felaketi nedeniyle ara verilen hentbol liglerinde maçlar yeniden başlıyor. Türkiye Kadınlar Hentbol 1.Liginde şampiyonluk mücadelesi veren temsilcimiz Aksaray Belediye Spor sahasında İzmir temsilcisi İzgem Spor ile karşılaşacak. Pazar günü saat 13.30’da Aksaray Spor Salonunda oynanacak olan maçı, Adana/Hatay Bölgesi hakemleri Mevlüt Bayraktar ve Zeynep Ayyıldız hakem ikilisi yönetecek.

Hazırlıklarını antrenörler Muhiddin Kılınç ve Serkan Pala yönetiminde devam ettiren Belediye Spor, A Milli Kadın Hentbol takımının Kuzey Makedonya ile oynadığı hazırlık maçlarında yer alan genç kaleci Kevser’in de milli takım kampından dönmesi ile birlikte tam kadro İzmir maçını bekliyor. Belediye Spor Kadın Hentbol Takımı Menajeri Emine Kılınç, ülkemizin yaşadığı büyük felaketin yaralarını hep birlikte saracak büyük milletimizin, sporla normalleşmesi adına ligin başlamasını önemli bulduklarını, deprem sonrası yaşanan travmayı en aza indirebilmek adına bir haftalık izin sonrası tekrar çalışmaya başladıklarını söyleyerek, sporcuları zinde tutmanın gayretini gösterdiklerini, hafta sonu başlayacak olan lig ile de iyi sonuçlar ile başarılı olmaya çalışacaklarını belirtti.

THF tarafından kulüplere gönderilen yazı ile ikinci bir duyuruya kadar müsabakalar öncesinde, sırasında ve sonrasında müzik çalınması, DJ ve bando takımı gibi uygulamaların yapılması yasaklanırken, her müsabaka öncesi 1 dakikalık saygı duruşu yapılması istendi.

Haber: Ersin Arslan

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER