© Yeni Aksaray Gazetesi

IĞDIR HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 3’nci Lig 2 Grupta mücadeleye 36’ıncı haftada oynanacak olan karşılaşmayla devam edilecek. Haftayı Siirtspor deplasmanında 0-0 berabere kalarak kapatan Aksaray Belediyespor, Pazar günü kendi saha ve seyircisi önünde ligde şampiyonluk mücadelesi veren Iğdırspor ile karşılaşacak.

Dağılgan Stadyumunda oynanacak olan karşılaşma saat 15.00’da başlayacak maçı kazanmaktan başka hedefleri ve düşünceleri olmadığını belirten Aksaray Belediyespor’da Kulüp yönetimi, tüm taraftarları bu maça davet etti.

Ligin 36’ıncı haftasında temsilcimiz Aksaray Belediyespor, Iğdırspor maçının hazırlıklarına ara vermeden devam ediyor. Aksaray Belediyespor, play-off şansını kalan 3 maçta sürdürmek istiyor.

Siyah-beyazlı ekibin taraftarlarını Pazar günü oynayacakları Iğdırspor maçında yanlarında olmaya davet eden yönetim kurulu, “İyi bir kadroya sahibiz. Ama bazı şanssızlıklar nedeniyle bazı hafta taraftarlarımızı üzdük. Son maçımızda grubumuzda kümede kalmayı hedefleyen Siirtspor ile berabere kalarak bir puan sahibi olduk. Bu bir puan bizim açımızdan iyi bir puandı. İnşallah bu moralle Pazar günü evimizde Iğdırspor’u yenerek çıkışa geçmek istiyoruz. Hedefimiz ligi play off grubu içinde bitirmek” dedi.

Haber. Ersin Arslan

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER