İl Özel İdare karla mücadeleye hazır
GÜNDEM
Kış aylarının gelmesiyle birlikte Aksaray'da merkez ve 7 ilçeye bağlı 175 köy yolunda karla mücadele çalışması yürüten Aksaray İl Özel İdaresi, 30 araç ve 72 personelden oluşan karla mücadele ekibiyle vatandaşların mağduriyet yaşamaması için 2019-2020 yılı kış dönemi karla mücadele hazırlıklarını tamamladı.
Kış mevsiminde yolu kar nedeniyle kapanan köylerde yaşayanların mağdur olmaması için idaremiz envanterine kayıtlı araçlar bakıma alındı. Bakımları tamamlanan ve deneme sürüşleri yapılan araçlar, kar yağışına karşı hazır bekletiliyor.
İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ramazan Altundağ, yaptığı açıklamada “ilimiz geneli 175 köyümüzde kış aylarında yaşanacak kar yağışı ve buzlanmaya karşı 24 saat mücadele edebilecek şekilde ekiplerimizi hazırladık. Olası bir kar yağışı durumunda ekiplerimizle gerekli müdahaleleri yaparak vatandaşlarımızın olumsuz hava koşullarından etkilenmeden ulaşımlarını sağlamış olacağız." dedi. *HABER MERKEZİ
İlginizi Çekebilir