© Yeni Aksaray Gazetesi

Ilısu köyünde dert dinledi

Güzelyurt Kaymakamı Muammer Yetiş, kurum amirleri ile birlikte Ilısu Köyü'nü ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Bu önemli ziyaret, köyün ihtiyaçlarını ve sorunlarını yerinde tespit etmek amacıyla gerçekleştirildi.

Kaymakam Yetiş'in liderliğindeki heyet, köydeki yaşam koşullarını yakından gözlemleyerek halkın problemlerini dinledi. Ziyaret sırasında yapılan görüşmeler ve yapılan gözlemler doğrultusunda; temel altyapı eksiklikleri, eğitim imkanlarındaki yetersizlikler ve tarım sektöründeki sorunlar gibi konular ortaya çıkarıldı.

Köylülerin karşılaştığı bu sorunların çözümü için Kaymakamlık tarafından yapılması gereken adımlar belirlendi. Öncelikli olarak, altyapının güçlendirilmesi ve eksik olan hizmetlerin tamamlanması planlandı. Ayrıca eğitim imkanlarındaki iyileştirmeler için ilgili kurumlarla işbirliği yapılacak ve öncelikli alanlarda öğretmen ataması sağlanacak.

Tarım sektöründe yaşanan sorunların giderilmesi için ise yeni projeler hayata geçirilecek. Tarım konusunda uzman danışmanlarla çalışarak verimliliği arttırıcı yöntemler uygulanacak ve çiftçilerin desteklenmesi sağlanacak. *AYHAN ÖZDEN

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER