© Yeni Aksaray Gazetesi

İncesu köyünde manevi buluşma ve yağmur duası

Aksaray İl Müftüsü Veysel Işıldar, İncesu Köyü’nde her hafta düzenlenen hasbihal programına katılarak vatandaşlarla ve gençlerle bir araya geldi. Programın sonunda hep birlikte yağmur duası yapıldı.

İncesu Köyü Büyük Camii’nde geleneksel hale gelen Pazar akşamı buluşmaları, bu hafta İl Müftülüğü heyetinin katılımıyla gerçekleştirildi. Cami İmam Hatibi Kılıçay Gümüşay’ın yatsı namazı sonrası düzenlediği sohbete köy halkı ve gençler yoğun ilgi gösterdi.

Sohbetin Konusu: Tövbe ve İbadette Süreklilik

Yatsı namazının kılınmasının ardından caminin okuma ve toplantı salonuna geçildi. Burada cemaate seslenen İl Müftüsü Veysel Işıldar; Tövbe ve istiğfarın önemi, İbadetlerde devamlılık sağlamanın yolları, Manevi afiyet ve huzur konularında bilgilendirmelerde bulundu.

ELLER SEMAYA YAĞMUR İÇİN AÇILDI

Programın en dikkat çeken anlarından biri ise topluca yapılan dua oldu. İl Müftüsü Veysel Işıldar eşliğinde, bereketli yağışlar için eller semaya açılarak hep birlikte yağmur duası edildi.

Program sonunda Müftü Işıldar, bu güzel ortamı hazırlayan İmam Hatip Kılıçay Gümüşay’a, müftülük personeline ve katılım sağlayan tüm İncesu sakinlerine teşekkürlerini iletti.*ERDEM SÜDEMEN

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER