© Yeni Aksaray Gazetesi

İYİ PARTİ LİDERİ AKŞENER AKSARAY’DA KONUŞTU Dinazorlara harcanan para ile Aksaray’ın demiryolu ve hava alanı yapılırdı

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener Aksaray’da esnaf ziyareti öncesi eski sanayi caddesi girişinde bir konuşma yaparak vatandaşın derdini dinledi.

Akşener bu harami düzeni yıkacağız, az kaldı darken, ayısı ve dayısı olanın puanı düşükte olsa devlet kurumlarına girmeye hak kazandığını, adaletin ortadan kaldırıldığını söyledi.

Ülkeye adaleti hep birlikte getireceğiz diyen Akşener, Şucu bucu gibi yakışıksız ifadeleri ortadan kaldırıp milletin tüm fertlerini sevgi ve muhabbetle kucaklamaya geleceklerini belirtti. Ankara eski belediye başkanının devletin parasıyla dinazorlara harcağı milyon dolarların Aksaray’a harcanması halinde, demiryoluda yapılır, yarım kalan hava alanıda biter, elektrik ve doğalgaz faturalarına yüzde 50 indirim yapılarak vatandaş da rahatlatılır, öğrencilerin KYK borçlarının tamamı silinirdi dedi.

Çiftçi ve besicinin zor günler yaşadığını bildiren Akşener, 180 bin lira elektrik parası ödeyen bir çiftçinin gübre ileç ve tohum masraflarınıda katarsan eline ne geçer ki diyerek sıkıntıları dile getirdi. Güzel günlerin yakın olduğunu söyleyen İyi parti Genel Başkanı Meral Akşener, bölgede esnafları gezerek hallerini sordu ve ardından Ortaköy ile Ağaçören ilçesine geçerek burada ki vatandaşların dertlerini dinledi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER