© Yeni Aksaray Gazetesi

İyi Parti’den ’Kapı Çal, Gönül Al’

İYİ Parti Aksaray Milletvekili Ayhan Erel, İYİ Parti Kadın Politikaları Başkanlığı tarafından hayata geçirilen 'Kapı Çal, Gönül Al' projesi kapsamında Aksaray’da İYİ Parti Kadın Politikaları heyetiyle kapı kapı dolaşarak vatandaşları dinledi. Seçildiği ilk günden bu yana Aksaray halkının meclisteki sesi olan İYİ Parti Milletvekili Ayhan Erel, TBMM'ye verilen arayı da Aksaraylı vatandaşların sorunlarını dinleyerek, İYİ partinin Aksaray'a yönelik projelerini anlatarak geçiriyor.

Köy köy, mahalle mahalle gezerek Aksaray’ın ulaştırma, eğitim, sağlık gibi konulardaki eksikliklerini tespit edip, buradaki vatandaşların taleplerini dinledikten sonra mecliste girişimlerde bulunacaklarını belirten Erel, Kapı Çal Gönül Al projesinin de çok önemli olduğunun altını çizdi.

Kendisini takip eden basın mensuplarına kısa bir de açıklama yapan Erel, "Aksaray halkımıza verdiğimiz sözü tutmak için tüm gayretimizle çalışıyoruz. Bizim sevdamız Aksaray. Aksaray’ın güzel insanları her şeyin en iyisini hak ediyor. Proje gereği kıymetli hemşerilerimizle kucaklaşıp, onları dinledik. Genel Başkanımız, milletimizin umudu, müstakbel Başbakanımız Sn. Meral Akşener'in Aksaray'a , Aksaray’ın güzel insanlarına selamlarını ilettik." diye konuştu.  *HABER MERKEZİ

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER