© Yeni Aksaray Gazetesi

Jandarma hırsızlara göz açtırmıyor                

Şehir merkezi başta olmak üzere Gülağaç ilçesinde farklı tarihlerde meydana gelen faili meçhul “Evden Hırsızlık, Bağ, Bahçe ve Tarladan Hırsızlık ve Haberleşme ve Enerji Nakil Kablosu Hırsızlığı ” olaylarına yönelik jandarma ekipleri tarafından başlatılan çalışmalarda sonuca ulaşıldı.

Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığının talimatları doğrultusunda Jandarma Dedektifleri (JASAT), yaptığı operasyonla S.K., Y.S. ve M.İ. isimli şahısları yakalamış ve mahkemece  tutuklanarak cezaevine konuldular. Soruşturma derinleştirilerek adı geçen şahıslar ile birlikte suçları işlediği değerlendirilen G.Ç. isimli şahsın da olduğu tespit edilmesi üzerine, yeniden operasyon yapılıp şüpheli evinde yakalanmış ve şüpheliye ait (2) ayrı adreste yapılan arama sonucunda muhtelif yerlere gizlenmiş vaziyette hırsızlık malı olduğu tespit edilen; (2) adet LG marka UHD Televizyon, (1) adet Mondial marka motosiklet, (1) adet kurusıkı tabanca, (1) adet tek kırma tüfek, (4) adet maktap, (1) adet elektrikli testere, (1) adet fotoğraf makinesi, (2) adet elektrikli süpürge, (1) adet spiral makinesi, (1) adet boru kaynak makinesi, (2) adet ses sistemi, (5) adet hoparlör, (1) elektrikli su ısıtıcısı, (1) adet silikon tabancası ele geçirilerek mağdurlara teslim edildiği bildirildi. Şüpheli hakkında soruşturma sürüyor.

Operasyon sonucunda; Faili Meçhul kapsamında olan Aksaray İl Jandarma Bölgesinde (2) Bağ, Bahçe ve Tarladan Hırsızlık, (2) Evden Hırsızlık, (2) Haberleşme ve Enerji Nakil Kablosu Hırsızlığı olayı; Aksaray Polis Bölgesinde (1) Motosiklet Hırsızlığı; Nevşehir İl Jandarma bölgesinde (1) Evden Hırsızlık olayı olmak üzere toplam (8) olay aydınlatılmış oldu. *AYHAN ÖZDEN

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER