© Yeni Aksaray Gazetesi

Kampüsteki etkinliklere, Vakıf, Birlik ve Meslek Odaları destek veriyor

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, öğrencilerin farklı alanlara dair kendilerini geliştirebilecekleri ve deneyim kazanabilecekleri sosyal, kültürel ve sportif etkinlikler düzenlemeye gayret gösterdiklerini söyledi.

Birlik Vakfı İl Başkanı Prof. Dr. Muhammed Sarı ve beraberindeki heyet, Rektör Şahin’i ziyaret etti. Kültürel ve sanatsal faaliyetler, sportif etkinlikler, sosyal çalışmalar… Tüm bunların öğrenciler için yeni bir öğrenme ve deneyim geliştirme anlamına geldiğini söyleyen Rektör Şahin, “Kampüste pek çok etkinlik düzenleniyor ve bu etkinliklerin bir kısmı şehirde aktif biçimde faaliyet gösteren dernek, vakıf, birlik, oda ve mesleki örgütlerin katkılarıyla yapılıyor. Birlik Vakfı da bizim paydaşlarımızdan. Bir süre önce Birlik Vakfı’nın yeni yönetimi göreve başladı. Kendilerine başarılar diliyor ve ziyaretleri için teşekkür ediyoruz” dedi.

Birlik Vakfı Başkanı Prof. Muhammed Sarı’nın yeni yönetimin çalışmalarına dair bilgiler vermesinin ardından ziyaret, yapılabilecek projelerin istişare edilmesiyle tamamlandı. *ASÜ BASIN

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER