© Yeni Aksaray Gazetesi

Kazalar yüzde 29 azaldı

Geçtiğimiz günlerde Aksaray’a gelen Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş araçların yol kontrol ve denetimlerine katıldıktan sonra açıklamalarda bulundu. Emniyet Genel Müdür Mehmet Aktaş  bayram tatili sürecinde kazaların %29 oranında azaldığını, meydana gelen kazalarda ise can kaybının %52 oranında düştüğünü söyledi. Genel Müdürü Aktaş “Burada arkadaşlarımızın ortaya koyduğu gayretin ve emeğin yanında vatandaşlarımızın duyarlılığı bu sonucun elde edilmesinde çok büyük etkisi oldu. Ben hem vatandaşlarımıza sahada gösterdikleri duyarlılıkta, hem de arkadaşlarımızın gayretinden dolayı canı gönülden teşekkür ediyorum” dedi.

Vatandaşlara araçlarına bindiklerinde ilk olarak emniyet kemerini takmalarını isteyerek emniyet kemerinin hayat kurtardığını vurguladı. Aktaş ile Vali Aydoğdu araçlarda bulunan yolculara ve çocuklara şeker ikramında bulunarak trafik güvenliği ile ilgili broşür verdi.

Emniyet Genel Müdürü Aktaş, Vali Hamza Aydoğdu ile Aksaray Polis Merkezi’ni ziyaret etti. Merkez amiri komiser Caner Seyrek’ ten yürüttükleri çalışmalar hakkında bilgi alan Aktaş görev yapan polis memurları ile bir süre sohbet etti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER