© Yeni Aksaray Gazetesi

KİTAP GÜNLERİ BAŞLADI Daha çok öğrenciler ilgi gösterdi

Aksaray Belediyesi tarafından 4. Sü Düzenlenen geleneksel Kitap Günleri Pazar pazarı fuar alanında kapılarını kitapseverlere açtı. 9 gün sürecek olan kitap günleri etkinliği ilk gününde yoğun ilgi gördü. Öğrencilerin stantlara ilgisi bir hayli fazlaydı.

Yazarların kitapseverlerle buluştuğu kitap günlerinde yazarlar ve okurlar arasında söyleşiler düzenleniyor. Dolu dolu geçen etkinlik kapsamında Konferanslar, kitap tanıtımları ve imza günleri etkinlik kapsamında gerçekleştiriliyor. Birbirinden renkli etkinliklerin yapıldığı kitap günleri, çocuklar ve yetişkinler için düzenlenen tiyatro oyunları ile renklendiriliyor.

 Birbirinden ünlü yerli ve ulusal yazarların katıldığı kitap günleri geçtiğimiz Cumartesi günü oyun gösterisi ile açıldı. Oyun gösterisinin ardından Beyhan Budağın kitapseverlerle buluştuğu etkinlik Yusuf Kaplan’ın kitap tanıtımları ve söyleşileri ile son buldu. Özellikle çocuk kitapları satan standlarda yoğunluk yaşandı.               

Kitap günlerinin ilk gününde beklenenin üzerinde bir katılımcı olduğunu belirten Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, bu kapsamlı etkinlikten faydalanmaya tüm vatandaşları davet etti. *BELEDİYE BASIN

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER