© Yeni Aksaray Gazetesi

Kızılay karşılıksız hizmet veren kuruluştur

MHP Aksaray İl Başkanı Av.Mustafa ÇÖlkesen beraberinde partili heyetle birlikte Türk Kızılayı Aksaray Şubesini ziyaret etti. Bir süre önce şube başkanlığına seçilen Turhan Akkurt'a hayırlı olsun dileklerini ileterek Kızılay’ın Aksaray'da yaptığı çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

MHP Aksaray İl Başkanı Av.Mustafa Çölkesen ziyartle ilgili yaptığı değerlendirmede "Kızılay’ın milleti ilgilendiren her konuda ihtiyaç sahipleri için yaptığı çalışmaları takdirle izliyoruz. Türk Kızılay’ı her zaman aziz milletimizin yanında yer almıştır. Şehrimizde ihtiyaçların giderilmesi için karşılıksız hizmet vererek paylaşımın sembolü olan Kızılay’ı ziyaret etmenin onurunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Bu hizmetlerde emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz ve herkesi yardımlaşmanın sembolü olan Türk Kızılay’ına destek olmaya ve bağış yapmaya davet ediyoruz. Kızılay’ın başarılarının artarak devam etmesini Cenab-ı Allah’tan diliyoruz" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kızılay Aksaray Şube Başkanı Turhan Akkurt ise Kızılay’ın çalışmaları hakkında bilgiler vererek MHP heyetine nazik ziyaretleri için teşekkür etti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER