© Yeni Aksaray Gazetesi

KUŞADASI MAÇI  Sıkı hazırlanıyorlar

Aksaray Belediyespor’da, zorlu Kuşadasıspor maç hazırlıkları devam ediyor. Tff 3. Lig 2. Grup temsilcimiz Aksaray Belediyespor ligin 30’ncu haftasında deplasmanda oynayacağı Kuşadasıspor karşılaşmasının hazırlıklarına Pazar günü başladı.

Türkiye Futbol Federasyonunun ülke genelinde hava şartlarının olumsuz olması nedeni ile Süper lig hariç tüm liglerde futbol maçlarını bir hafta ileriye kaydırarak ertelemişti.
Ligin 30’ncu haftasında Aksaray Belediyespor deplasmanda oynayacağı Kuşadasıspor deplasmana gidecekti. Karşılaşmanın ertelenmesinden dolayı bu müsabaka 20 Mart 2022 günü Pazar günü saat 14.00’da Kuşadası'nda oynanacak.
İKİ TAKIMA PLAY OF HATTINDA
Sezonun ilk devresinde Aksaray Belediyespor son saniye golü ile müsabakayı 2-1 kazanmıştı. Maçın ardından da olaylar yaşanmıştı. Aksaray Belediyespor 42 puanla 6’ncı sırada yer alırken, Kuşadasıspor ise bir maçı eksik 38 puanla hemen altında 7’nci sırada yer alıyor. Aksaray Belediyespor yeni Teknik direktörü Tamer Avcı ile ilk deplasman maçına Kuşadasıspor karşısında çıkacak.  Hafta boyunca bu maç için yapılan çalışmalar üç puan üzerine yapılıyor. Siyah beyazlı temsilcimiz bu maçı kazanarak her rakibini play off’un dışına itmek isteyecek hem de üst sıradaki rakiplerle puan açılmasını önleyerek ilk 5 içeresine girme planları yapıyor. Aksarayspor’a Pazar günkü zorlu maçta başarılar diliyoruz.

Haber: Ersin Arslan

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER