Kuzeyboru altın oyuncuyu kaptı
SPORSultanlar Ligi temsilcimiz Kuzeyboru, Avrupa ve Dünya şampiyonlarında birçok bireysel ödülün sahibi genç pasör Lila Şengün’ün transferini açıkladı.Gamze Kılıç, Dilek Kınık ve Aleyna Sevim ile sözleşme yenileyen Aksaray ekibinin Keçiören Belediyesi Sigorta Shop forması giyen pasör Lila Şengün ile anlaşma sağladığı duyurdu.
Lila Şengün kariyerinde Fenerbahçe U18, Fenerbahçe, Sarıyer Belediyesi, Nilüfer Belediyespor ve Keçiören Belediyesi Sigorta Shop formaları giydi.
2025-2026 Sezonunda ülkemizi Challenge Kupasında temsil edecek olan Aksaray temsilcisi Kuzeyboru, yeni sezon planlaması kapsamında kadrosuna son olarak 2002 doğumlu pasör Altın oyuncu Lila Şengün’ü dahil ettiğini açıkladı.
Kuzeyboru yönetimi transferin ardından yaptığı değerlendirmede şu sözlere yer verdi. Yeni sezonda Lila Şengün’ün formamızı giyecek olmasından büyük heyecan duyuyoruz. Altın değerindeki paslarıyla sahada fark yaratacağına, birlikte harika bir sezon geçireceğimize inanıyoruz aramıza hoş geldin Lila sözleri yer aldı.
KUZEYBORU TAKIMININ YENİ SEZON KADROSU
Pasör: Gamze Kılıç – Lila Şengün.
Pasör Çaprazı: Malwina Smarzek – Liray Akpınar.
Smaçör: Sara Lozo Kılıç – Martyna Czyrnianska – Ayşe Çürük – Ege Melisa Bükmen.
Orta Oyuncu: Dicle Nur Babat – Yaren Işık -Ema Strunjak – Weronika Centka – Tietianiec
Libora: Dilek Kınık Ekşi – Aleyna Sevim. *ERSİN ARSLAN
İlginizi Çekebilir