© Yeni Aksaray Gazetesi

KUZEYBORU EVİNDE KAYIP OLDU

Kuzeyboru: 0 – Nilüfer Bld: 3

Sultanlar Ligi 10.hafta karşılaşmasında Kuzeyboru,  Nilüfer Belediyespor’a kendi saha ve seyircisi önünde 0-3 mağlup oldu. Aksaray Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmayı hakem Yasin Okumuş ve Erhan Alparslan ikilisi yönetti. Maçta setler 23-25, 15-25, 23-25 Nilüfer Bldspor.

Mücadele yaklaşık bir buçuk saat sürdü. Maçın ilk setinde sahada başa baş dişe diş bir mücadele örneği sergilendi az hata yapan Nilüfer Bldspor bu seti zorda olsa 23-25 kazanmasını bildi. Maçın 2. Setinde oyundan düşen Aksaray temsilcisi Kuzeyboru, 15-25 gibi farklı skorla kaybetti. 3. Sette rakibi karşısında üst üstte aldığı sayılarla üç sayı öne geçmesine rağmen bu üstünlüğünü koruyamayınca geriden gelen rakibine 23-25 kaybetti ve sahadan hiç beklenmedik 0-3 gibi bir skorla mağlup ayrıldı. Ligin 11. haftasında Kuzeyboru Sarıyer Belediyespor’a konuk olacak.

Kuzeyboru kadro: Ezgi Bektaş, Merve Atlıer, Correa, Klimets, Mitchem, Arelya Karasoy, Dilenk Kınık, Rahimova, Ceren Önal, Nursevil Aydınlar.

Nilüfer Belediyespor kadro: Deniz Uyanık, Sıla Çalışkan, Radosova, Ecenur Aksoy, Atkinson, Milanova, Eylül Akarçeşme, Arzum Tezcan, Hümay Fırıncıoğlu.

Haber: Ersin Arslan

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER