© Yeni Aksaray Gazetesi

KUZEYBORU THY KARŞISINDA TUTUNAMADI

Kuzeyboru: 1 – Türk Hava Yolları: 3

Vodafone Sultanlar Ligi’nde mücadele eden Kuzeyboru, ligin 3. haftasında Türk Hava Yolları (THY) ile hafta sonu kritik bir karşılaşmaya çıktı. Aksaray Kapalı Spor Salonu’nda oynanan maçı çok sayıda spor sever izledi. Temsilcimiz iyi başladığı müsabakayı kötü birince mağlubiyette kaçınılmaz oldu.

Vodafone Sultanlar Ligi 3. hafta mücadelesinde Kuzeyboru, kendi saha ve seyircisi önünde Türk Hava Yolları’na1-3 mağlup oldu. Heyecana sahne olan karşılaşmada Kuzeyboru takımı bireysel hataları daha çok yapınca sahadan boynu bükük ayrılırken 4 puanda kaldı.

Karşılaşmayı hakemler Ozan Sarıkaya ve Sema Sert Kayıkçı yönetti. Kuzeyboru kadrosunda Dimitrova, Gamze Kılıç, Janset Cemre Erkul, Ayşe Çürük, Lazareva ve Kurilo gibi oyuncular görev alırken, Türk Hava Yolları’nda ise Neriman Özsoy, Büşra Kılıçlı, Tuğba İvegin ve Duarte gibi tecrübeli isimler sahaya çıktı.

Vodafone Sultanlar Ligi’nin 3. Haftası maçında temsilcimiz Kuzeyboru, Aksaray Spor Salonu’nda Türk Hava Yolları ile karşı karşıya geldi.Voleybol severlerinilgi gösterdiği karşılaşma, heyecan dolu setlere sahne oldu. İlk sete iyi başlayan ve üç sıfır öne geçen temsilcimiz bu avantajını iyi kullanamayınca ilk seti 25-18’lik skorla kaybetti. Kuzeyboru, heyecana sahne olan ikinci seti 31-29 kazanarak skora denge getirdi 1-1.Fakat kalan setlerde bireysel hataları fazla yapan oyuncularımız oyunu çeviremeyince rakip takım Türk Hava Yolları, üçüncü seti 25-22, dördüncü seti ise 25-18 kazanarak sahadan 3-1 galip ayrılan takım oldu. THY bu galibiyetin ardından puanını 6’ya çıkartırken Aksaray temsilcisi Kuzeyboru ise 4 puanda kaldı.

Temsilcimiz Kuzeyboru, ligin ilk haftasında kendi evinde Aydın Büyükşehir Belediyespor’u 3-0 mağlup ettikten sonra geçtiğimiz hafta ise deplasmanda VakıfBank’a 3-2 yenilmişti. Üçüncü hafta mücadelesinde de sahasında Türk Hava Yolları’na karşı bireysel hataları daha fazla yapan Kuzeyboru, 1-3’lik mağlubiyetle sahadan ayrıldı.

 

Sıradaki rakip ise Aras Kargo, Kuzeyboru, Vodafone Sultanlar Ligi’nin 4. haftasında 22 Ekim Salı günü Ankara’da Aras Kargo ile karşı karşıya gelecek. Henüz ligde puanı bulunmayan ve son sırada yer alan rakibi karşısında Aksaray temsilcisi, kazanmak için sahaya çıkacak.

Haber: Ersin Arslan

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER