© Yeni Aksaray Gazetesi

Lise öğrencileri Baro’da bilgi aldı

Hazım Kulak Anadolu Lisesi öğrencileri, kariyer günleri kapsamında Baro Başkan Vekili Av. Cumali Altınsoy’u makamında ziyaret etti. Öğrenciler, Avukatlık mesleği ve Baro’nun işleyişi hakkında detaylı bilgiler aldı.

Gençlerin meslek seçimlerine rehberlik etmek amacıyla düzenlenen etkinlikler kapsamında, Hazım Kulak Anadolu Lisesi öğrencileri, Aksaray Barosu’na önemli bir ziyaret gerçekleştirdi.

Öğrenci grubu, Baro Başkan Vekili Av. Cumali Altınsoy’u makamında ziyaret ederek, avukatlık mesleğinin gereklilikleri, Baro’nun hukuki süreçlerdeki rolü ve işleyişi hakkında merak ettikleri soruları sordu.

Ziyaret esnasında, Baro avukatlarından Av. Zeynep Bilge Fidan, Av. Ali Tuğrul ve Av. İsmet Soykent de hazır bulunarak öğrencilerin sorularına yanıt verdi ve mesleki tecrübelerini paylaştı.

Baro Başkan Vekili Av. Cumali Altınsoy, başta öğretmenleri olmak üzere, hukuka ilgi gösteren ve mesleği yerinde tanıma fırsatı arayan öğrencilere nazik ziyaretleri için teşekkür etti. Bu ziyaretin, öğrencilerin mesleki vizyonunu geliştirmesi açısından önemli olduğu belirtildi.*ERDEM SÜDEMEN

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER