© Yeni Aksaray Gazetesi

Mahalle Meclisinde talepler sıralandı

Aksaray Belediyesi’nin Kurtuluş Mahallesi Latif Emekli Caddesi üzerinde yapımını tamamladığı Şehit Eren Bülbül Parkı Mahalle Meclisi Buluşmaları toplantısında hizmete açıldı. Pınar, Kurtuluş, Laleli ve Bahçeli Mahallesi sakinleri mahalle muhtarları ile birlikte katıldılar.

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Mahalle Meclisi Buluşmalarında mahallelerde ikamet edenlerin talep ve sıkıntılarını dinledi. Başkan Dinçer, kendisine yöneltilen soruları not alarak tek tek cevapladı ve birçok konuyu meclis toplantısı sırasında çözüme kavuşturdu.

Belediyenin sunduğu hizmetlerden memnun olduklarını ifade eden vatandaşlar, mahalle meclis toplantısında kendilerine böyle bir imkan sunulmasından dolayı Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’e teşekkür ettiler.

Mikrofonu alıp taleplerini sıralayan bölge sakinlerinden kimi tarlasına kadar yolun asfalt yapılmasını isterken, kimileri de kanalın kapatılmasını tehlike oluşturduğunu belirtti. Bir bayan hemşire ise mahallenin başıboş köpeklerinden duyduğu sıkıntıyı dile getirerek belediyenin çözüm üretmesini istedi. Dağın eteklerindeki yerleşim yerlerinde oturanlar ise tatlı su çeşmesi talebinde bulundular. Bütün bu sorunlar ve talepleri not alan yetkililer değerlendireceklerini ifade ettiler.

Mahalle Meclisi Buluşmaları toplantısından sonra Şehit Eren Bülbül Parkı açılışı gerçekleşti. Bölgeye hayırlı olması istendi. Başkan Dinçer bu parkı biz yaptık koruyup kollamakta sizlere düşer diyerek, parka zarar verenleri zabıtaya bildirmelerini istedi. *BELEDİYE BASIN

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER