Mahallenin çocuklarına 23 Nisan kutlaması
GÜNDEMKurtuluş Mahallesi Muhtarı Mehmet Emekli 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Laleli İlkokulunda düzenlenen 23 Nisan kutlamalarına destek verdi. Muhtar Emekli, Aksaray Belediyesinin de katkılarıyla bayram kutlamalarına katılan öğrencilere ve velilerine çorba ve tatlı ikram edildiğini belirterek Belediye Başkanı Dr.Evren Dinçer’e teşekkür etti.
Muhtar Emekli, hayırseverlerin de desteği ile okuldaki çocuklara bayram hediyeleri dağıtıldığını ve tüm çocukların dünyadaki tek Çocuk Bayramı'nda sevindirildiğini ifade ederek bu sevince katkı sağlayan herkese ayrı ayrı teşekkür etti.
23 Nisan dolayısıyla mahallesindeki çocukların yüzlerinin güldürüldüğüne dikkat çeken Muhtar Mehmet Emekli bu vesileyle Aksaray'da, ülkemizde ve dünyadaki tüm çocukların Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutladı.*HABER MERKEZİ
İlginizi Çekebilir