© Yeni Aksaray Gazetesi

Merhum Somuncuoğlu Ankara’da anıldı

Geçtiğimiz aylarda Hakkın rahmetine kavuşan hemşehrimiz eski milletvekili ve Devlet Bakanı Sadi Somuncuoğlu için Ankara’da anma toplantısı düzenlendi.

Yoğun bir katılımla, eski bakanlar, eski ve yeni milletvekilleri, prof.dr. ve doç.dr. lardan oluşan bir çok akademisyenler, avukatlar, doktorlar, mühendisler, öğretmenlerden oluşan birçok kişi katıldı. Özel nedenlerinden dolayı katılamayıp da, mesaj gönderenlerde oldu. Orta Anadolu Birliği olarak düzenlenen anma programının gelecek yıl yine aynı şekilde devam edeceği, ilave olarak merhum Mehmet Altınsoy’un da anma programına alınacağı bilgisi verildi.

Kabakçı Konağında yapılan anma toplantısına Milli Düşünce Merkezi Kurucu Başkanı Sadi Somuncuoğlu konuşmacılar tarafından anlatılarak eski günlerinde yadedilmesine vesile oldu.  Anma Toplantısında Prof.Dr.Fikret Eren ve Prof.Dr.Ahmet Bican Ercılasun, Mersin Milletvekilleri Prof.Dr.Akif Akkuş ve Vali Çağır Çelik, Denizli Milletvekili Beyhan Aslan, Kırıkkale Milletvekili Kemal Albayrak ve Keçiören Hastanesi Başhekimi Dr. Ramazan Aydın , Selçuk Üniversitesi Eski Genel sekreter, İyi Parti Aksaray milletvekili aday adayı Orhan Aydın, Aksaray eski Baro Başkanı Beytullah Coşkun anıları, görüş ve düşüncelerini paylaştılar. *İBRAHİM AMAÇ

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER