© Yeni Aksaray Gazetesi

Mersin’den 3 gol 3 puanla döndük

YENİ MERSİN İDMANYURDU:1- MOTOLUX AKSARAYSPOR:32. Lig Kırmızı grup temsilcimiz Motolux 68 Aksarayspor sezonun 2.ci haftasında deplasmanda Yeni Mersin İdmanyurduspor’u her iki devrede attığı gollerle 1-3 mağlup eden takım oldu. Siyah- beyazlı temsilcimizde goller dk. 43 ve 62 Ahmet Çakmak, dk. 82 Gökcan Gelmen ’den gelirken, Yeni Mersin’in şeref golü ise 90+3’de Ömer Önder’den geldi.  Aksarayspor bu galibiyetin ardından ikide iki yaparak puanını 6’ya çıkartan takım oldu. Maça Aksaray taraftarlar grubu ilgi gösterdi.   

Aksarayspor maça Ali Türkan, Onur Başyiğit, Ercan Yazıcı, Abdurrahman Canlı, Onur Ural, Doğan Ateş, Ahmet Çakmak, Alim Harlak, Sezer Yıldırım, Onur Ramazan Toprak, İbrahim Yılmaz ilk 11’i ile başladı.

Karşılaşmada ilk gol sesi Motolux 68 Aksarayspor’dan geldi. 43. dakikada sahne alan Ahmet Çakmak,  takımını 0-1 öne geçiren golü kaydetti. İlk 45. Dakika bu atılan tek golle Aksarayspor’un üstünlüğüyle sona erdi.

Maçın 2. Ci devresine iyi başlayan siyah-beyazlı temsilcimiz Aksarayspor, 62. Dakikada ilk golün sahibi Ahmet Çakmak ile ikinci golünü buldu 0-2. Bu gol Aksarayspor adına farkı 2’ye çıkartan gol oldu. Golden sonra atakların hızını kesmeyen Motolux 68 Aksarayspor, 82.dakikada aradığı üçüncü golü Gökhan Gelme ile buldu 0-3. Bu golle tamamen rahatlayan temsilcimiz 90. Dakikanın bu sonuçla bitmesi beklenirken ev sahibi Yeni Mersin İdmanyurdu dk. 90+3’de Ömer Önder’den gelen golle skoru 1-3 yapan golü kaydetti. 90.dakika sonunda her iki takımdan başka gol sesi çıkmayınca Aksarayspor sezonun 2.ci haftasında Mersin deplasmanından altın değerinde aldığı galibiyetle ikide iki yaparak puanını 6’ya çıkartan takım oldu. Motolux 68 Aksarayspor hafta sonu Pazar günü sezonun 3.cü haftasında kendi saha ve seyircisi önünde komşu takım Karamanspor’u konuk edecek. Dağılgan stadında oynanacak olan maçın başlama saati 16.00.

Haber: Ersin Arslan

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER