© Yeni Aksaray Gazetesi

MİLLETVEKİLİ ALTINSOY  Adalet Bakanı Akın Gürlek’i ziyaret etti

Ak Parti Aksaray Milletvekili Hüseyin Altınsoy, Adalet Bakanlığı görevine başlayan Akın Gürlek’i makamında ziyaret ederek "hayırlı olsun" dileklerini iletti. Ziyarette, yargı süreçlerinin hızlandırılması ve adaletin tecellisi konuları ele alındı.

Ak Parti Aksaray Milletvekili Hüseyin Altınsoy, başkentteki temasları çerçevesinde Adalet Bakanı Akın Gürlek ile bir araya geldi. Yeni görevinde Bakan Gürlek’e başarılar dileyen Altınsoy, ziyarette Aksaray’ın adli ihtiyaçlarını ve yargı sistemindeki güncel gelişmeleri de gündeme getirdi.

Ziyaretin en önemli gündem maddesini, hukuk sisteminin işleyişi oluşturdu. Milletvekili Altınsoy ve Bakan Gürlek;Davaların adil bir şekilde sonuçlandırılması,

Yargılama süreçlerinin zamanında ve hızlı tamamlanması,

Vatandaşların adalete erişiminin güçlendirilmesi, konularında karşılıklı fikir alışverişinde bulundular.

Milletvekili Altınsoy, ziyarete ilişkin yaptığı değerlendirmede, Türkiye’nin hukuk devleti kimliğini güçlendirecek adımlar üzerinde durduklarını ifade ederek, misafirperverliği için Bakan Akın Gürlek’e teşekkür etti. Ziyaret, karşılıklı iyi niyet temennileriyle sona erdi.*ERDEM SÜDEMEN

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER