© Yeni Aksaray Gazetesi

MİLLETVEKİLİ EREL Ortaköy yolu yapımı İyi Parti’ye nasip olacak

Aksaray’ın mahalle, köy, belde ve ilçelerini gezerek halkın dertlerini yerinde dinleyen İYİ Parti Aksaray Milletvekili Ayhan Erel; Bağlıkaya beldesi ile Ortaköy ilçesinde vatandaşlarla bir araya gelerek bölgelerin yerel sorunlar ile birlikte Türkiye’nin genel sorunları üzerinde istişarelerde bulundu.

ORTAKÖY YOL YAPIMI İYİ PARTİYE NASİP OLACAK

Bugüne kadar yapılamayan Aksaray-Ortaköy yolunun akıbetini Milletvekili Erel’e soran vatandaşlar, Ortaköy yolunun yapımının İnşallah İYİ partiye nasip olacağını belirttiler. Ortaköylü vatandaşlar Ortaköy köy yollarının artık kullanılmayacak duruma geldiğini ve Ortaköy Organize Sanayisinin biran önce faaliyete geçmesini beklediklerini de Milletvekili Erel’e ilettiler.   

VATANDAŞ SÜT BULAMAYACAK

Bağlıkaya beldesinde hayvancılıkla uğraşan vatandaşların özellikle yem fiyatlarındaki artış ve diğer girdi fiyatlarındaki artışlar nedeniyle süt ineklerini kesimhaneye gönderdiklerini söyleyen milletvekili Erel, böyle giderse ilerleyen günlerde süt ineğinin kalmayacağını ve vatandaşların süte ulaşmakta büyük sorun çekeceklerini söyleyerek biran önce hayvancılıkla uğraşan vatandaşların girdi maliyetlerinin azaltılması, çiğ süte verilen fiyatında yeme ve diğer girdilere yapılan zamma oranla arttırılması gerektiğini ifade etti.

TÜM SORUNLARI BİZ ÇÖZECEĞİZ

İYİ Parti Aksaray Milletvekili Ayhan Erel vatandaşlarla yaptığı görüşmeler sonunda; “Sorunların tamamını biliyoruz ve farkındayız, İYİ Parti olarak bu sorunlarının tamamını çözecek bilgiye, birikime ve kadroya sahibiz, Allah nasip ederse yerelde Aksaray’ın, Ortaköy’ün ve Bağlıkaya’nın sorunlarını genelde de tüm Türkiye’nin sorunlarını çözeceğiz” dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER