Milletvekili Kaşlı’ya mecliste ilk ziyaret
GÜNDEMMHP Aksaray yöneticileri Milletvekili Ramazan Kaşlı’yı Ankara’da ziyaret etti.
14 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleşen 28. Dönem Milletvekili seçimlerinde Cumhur İttifakı çatısı altında MHP’nin Aksaray milletvekili olarak meclise giren Ramazan Kaşlı, mecliste Yemin töreninin ardından çalışmalara başlarken, Kaşlı’yı MHP teşkilatı üyeleri ziyaret etti.
İl Başkan Vekili Ferhat Birge, İl Genel Meclis üyeleri Cavit Çıtak ve Meriç Keskin, Belediye Meclis üyeleri Burhan Karataş ve İsmet Kayabaşı, İl Ocak Başkanı Muhsin Aslan, Merkez İlçe Başkanı İrfan Çıtak ve Merkez İlçe Başkan Yardımcısı Fatih Kaşlı ile birlikte, Milletvekili Ramazan Kaşlı TBMM’de bir araya geldi.
Milletvekili Kaşlı’yı yemin töreninden sonra TBMM’de ziyaret eden ilk MHP heyeti oldu. Ziyaret esnasında, Milletvekili Kaşlı’yı tebrik eden MHP teşkilatı üyeleri, seçimden sonraki süreci değerlendirdi. Daha büyük bir azimle Aksaray’ı mecliste temsil edecek olan Ramazan Kaşlı, daha öncede Milletvekili olarak seçilmişti. Aksaray halkının seçim zamanında istek ve şikayetlerini alan Kaşlı, seçimden sonraki çalışmalar için değerlendirmeler yaptı.
Bunun üzerine Milletvekili Kaşlı; “Hem 27. Dönem hem de 28. Dönemde bizlere olan samimi destekleri için çok teşekkür ederim” ifadesini kullandı.
*HABER MERKEZİ
İlginizi Çekebilir