© Yeni Aksaray Gazetesi

Müftülükten ücretsiz matematik kursu

Aksaray  Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü tarafından organize edilen ve ortaokul 6, 7 ve 8. Sınıf öğrencilerine yönelik düzenlenen matematik dersleri başladı. Dersin ilk gününde öğrencileri ziyaret eden İl Müftüsü Veysel Işıldar öğrencilerle bir süre hasbihal etti. Müftü Işıldar “Siz gençlerimize çok önem veriyoruz. Sizlerin maddi manevi gelişimlerinize ve eğitiminize katkı sunabilmek için elimizden geleni yapıyoruz. Matematik gibi öğrenciler tarafından zor görülen bir dersi burada öğreneceğiniz bilgilerle kolayca yapağınıza inanıyorum.” Dedi.

Daha sonra öğrencilerden gelen soruları cevaplayan İl Müftüsü Veysel Işıldar, gösterdikleri gayret ve fedakarlıklarından dolayı matematik Öğretmeni İlayda Tutuş ve Gençlik Koordinatörü Rabia Güler hocalara teşekkür etti. Matematik kursları her hafta Cuma günleri Hüseyin Altınsoy Gençlik Merkezinde veriliyor.

Saat 15.30'da 6. Sınıflara, saat 16.20'de 7. Sınıflara ve saat 17.10'da ise 8. sınıflara özel ders formatında ücretsiz olarak devam ediyor. *AYHAN ÖZDEN

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER