© Yeni Aksaray Gazetesi

MUHİDDİN KILINÇ: Kaybettiğimiz puanları 2.devre telafi edeceğiz

Türkiye Kadınlar Hentbol 1.Liginin ilk devresi sonuçlandı. Ligde zirve mücadelesi veren temsilcimiz Aksaray Belediye Spor, oynadığı 10 maçta 7 galibiyet 3 mağlubiyet ile topladığı 14 puanla, ilk devreyi Polatlı Bld.Spor ve Bursa BŞB.Spor’un ardından 3.sırada tamamladı. Belediye Spor’un başarılı sol oyun kurucusu Zehra Eker attığı 88 golle en golcü oyuncular arasında adını 3.sıraya yazdırdı.

Aksaray Belediye Spor Kadın Hentbol Takımı Baş Antrenörü Muhiddin Kılınç ligin ilk devresini değerlendirdiği açıklamasında şunları söyledi: ‘’Tamamı alt yapımızdan yetişen oyunculardan kurulu kadromuz ile sezona oldukça iyi bir hazırlık dönemi geçirerek başladık. A.Ü.Besyo’yu kazanarak aramıza katılan milli oyuncu Şükran Beytekin’in transferi de takımımıza güç kattı. Lige oldukça iyi başlayıp 6 maçlık seri galibiyetler aldık. Ancak Polatlı maçı ile başlayan düşüşümüz sonucu Bursa BŞB.Spor’a son saniyede kaybettiğimiz maç ve son olarak da çok çok kötü oynayarak sahamızda kaybettiğimiz Karaman maçı ile iyi başladığımız ligi kötü bitirdik. İlk hedefimiz 4 takımın katılacağı play off’a katılmak. Bu açıdan bakıldığında sorun yok. Ancak özellikle son 4 maçta ortaya koyduğumuz kötü performansı mutlaka doğru analiz ederek, çözüm yolları bulacağız. Bu anlamda devre tam zamanında geldi. Önümüzdeki bir aylık dönemde eksiklerimizi tamamlamak için çalışacağız. Ligin 2.devresinde hedefimiz kaybettiğimiz puanları telafi etmek ve ligi ilk 2 sırada yer almak olacak. Oyuncu kadromuza güveniyorum.

Ligin 2.devresi 29 Ocak’ta başlayacak ve Belediye Spor, ilk maçı sahasında Konya altı Bld.Spor ile yapacak. Belediye Spor’da izin salı günü bitecek ve 2.devre hazırlıkları başlayacak.

Haber: Ersin Arslan

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER