© Yeni Aksaray Gazetesi

Muhtarlar Günlerini kutladı

19 Ekim Muhtarlar Günü nedeni ile Aksaray Muhtarlar derneği güne özel anıta çelenk sundu. Dernek Başkanı Fikret Dağ milli irade meydanında yaptığı konuşmada Muhtarlık teşkilatı, demokrasi zincirimizin ilk halkası olarak yerel demokrasinin en eski örneğini temsil ettiğini hatırlattı. Muhtarlar Derneği Başkanı Fikret Dağ şunları söyledi: “ Bulunduğumuz mahalle veya köyde devletin tüm  kurumlarını temsil ediyor ve halkımızla devlet kurumları arasında köprü vazifesi görüyoruz.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın ‘Ben de Türkiye'nin muhtarıyım’ diyerek 19 Ekim'i Muhtarlar günü ilan etmesi ve camiamıza verdiği önemi her fırsatta dile getirmesi bizim için büyük bir onurdur.

Ebediyete irtihal etmiş tüm muhtarlarımıza Allah’tan rahmet kalan muhtarlarımıza sağlık sıhhat ve uzun ömürler diliyorum.

Bu mutlu günümüzde bizleri kırmayıp yanımızda olan STK Başkanlarımıza Kurum Müdürlerimize Valilik İdare ve Denetim Müdürümüz Yılmaz Aktemir’e ve kıymetli muhtarlarımıza teşekkür eder görevlerinde başarılar dilerim” dedi. *ERDEM SÜDEMEN

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER