© Yeni Aksaray Gazetesi

MÜSİAD 4. Bölge Hizmetiçi Toplantısı Gerçekleşti

MÜSİAD Niğde Şubesi'nin ev sahipliğinde düzenlenen 4. Bölge Hizmetiçi Toplantısı, Genel Merkez Yurtiçi Teşkilatlanma, Üye Kabul ve Üye İlişkileri Komisyonu Başkanı Mustafa Aktaş’ın başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıya MÜSİAD Aksaray Başkanı Tamer Yalvaç, Başkan Yardımcıları Sefa Göktaş, Murat Koyuncu ve Şube Müdürü Ufuk Doğan ile birlikte Adana, Hatay, Kahramanmaraş, Karaman, Kayseri, Konya, Kırşehir, Mersin ve Sivas şube başkanları ve başkan yardımcıları katılım sağladı.

Toplantı sonrasında bir açıklama yapan MÜSİAD Aksaray Başkanı Tamer Yalvaç, toplantıda sektör kurullarıyla ilgili sunumların paylaşıldığını, bugüne kadar yapılan çalışmaların detaylı bir şekilde değerlendirildiğini belirtti. Yalvaç, "Sektör kurullarının gelecekteki stratejilerini ve hedeflerini tartışarak karşılıklı istişarelerde bulunduk. Bu tür toplantılar, MÜSİAD’ın bölgedeki gücünü pekiştirmek ve ekonomik kalkınmaya katkı sağlamak açısından büyük önem taşıyor" dedi.

Başkan Yalvaç ayrıca, bölgesel iş birliği potansiyelinin artırılması ve MÜSİAD’ın gelecekteki projelerinde ortak hareket etme konusunda önemli kararlar alındığını ifade etti. "Toplantıda iş birliği ve dayanışmanın önemi bir kez daha vurgulandı. Bölgemizin ekonomik kalkınmasına katkı sağlamak açısından bu adımlar kritik rol oynayacak" diye ekledi.

Toplantıda sektörlerde yaşanan güncel sorunların ve bu sorunlara yönelik çözüm önerilerinin de ele alındığını aktaran Yalvaç, "Bölge ekonomisinin gelişimi için yürütülen çalışmaların hızlandırılması, iş dünyasına yönelik teşviklerin artırılması ve üyeler arası dayanışmanın güçlendirilmesi gibi konular gündemimizin önemli başlıklarını oluşturdu. Bölgesel iş birliklerinin geliştirilmesinin, ekonomimize sağlayacağı katkıları da göz ardı edemeyiz" şeklinde konuştu. *ERDEM SÜDEMEN

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER