© Yeni Aksaray Gazetesi

Nasıl bir vekil profili çizeceğimi görecekler

Ak parti milletvekili aday adaylarından Mahmut Aktürk, beraberinde sivil toplum kuruluşlarının bir kısmının başkanları ile birlikte medya mensupları ile kahvaltıda bir araya geldi.  Milletvekili aday adayı Aktürk, tarımsal sulamadan demiryolu ve hava alanına kadar Aksaray’ın önemli projelerinden bahsederken, özellikle su konusunda 9-10 yıldır yapılan mücadele sonunda netice alınamadığını zir kendilerinin onama makamı olmadıklarını, milletvekili olması halinde bu sorunu çözeceğini ifade etti. Damızlık Koyun ve Keçi Birliği Başkanı aday adayı Mahmut Aktürk, şayet milletvekili olursam, nasıl bir vekil profili çizeceğimi görecekler dedi.

Aktürk’e destek veren Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök ise, sivil toplum kuruluşları olarak Mahmut Aktürk’ü desteklediklerini, bu güne kadar mevcut milletvekillerinin ellerinden geleni yaptığını, fakat Aktürk’ün yapılamayanları Aksaray’dan alacağı destekle şehrin beklentilerine cevap vereceğini ifade etti.

Ziraat Odası Başkanı Emin Koçak ise 20 yıldır Ak partiye oy verdiklerini, yine vereceklerini belirterek, STK olarak temsilcilerini mecliste görmek istediklerini beyan edip. Aktürk’e çıktığı bu yolda başarılar diledi. Eski Topakkaya Belediye Başkanı ve STK platformu başkanı Yılmaz Akbulut’da Mahmut Aktürk’ü cesaretinden dolayı tebrik ederek, milletvekili adaylığı yolunda desteklerinin tam olduğunu vurguladı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER