© Yeni Aksaray Gazetesi

Net galibiyet 4-2

Temsilcimiz Aksaray Belediyespor Pazar günü sezonun 23.haftasında kendi saha ve seyircisi önünde Ankara temsilcisi Çankayaspor takımını konuk etti. Konuk takımı 4-2 yenerek Aksaray’dan eli boş gönderdi.

Maçı İstanbul bölgesinden Cihan Ataş, Sedef Aktan ve Tahir Yalçın hakem üçlüsü yönetti. Maça hızlı başlayan siyah beyazlı temsilcimiz Aksaray Belediyespor rakip kalede baskı kurduğu bölümde saatler maçın 21.dakikasını gösteriyordu. Sol taraftan serbest vuruş atışını Mustafa Kayabaşı ile kullanan Aksaray ekibi topu iyi takip eden Sefa’nın düzgün kafa vuruşuyla top filelerle buluştu, 1-0. Golden sonra baskısını sürdüren Aksaray Belediyespor aradığı ikinci golü maçın 40. dakikasında Serhat Yeşilördek ile buldu, durum 2-0 oldu. Golden sonra rahatlayan temsilcimiz maçın 44.dakikasında Yıldıray Koçal ile skoru 2-1 yaptı. İlk devrenin bu skorla bitmesi beklenirken maçta 45+4 oynanırken Aykut Çift skoru 2-2 yaparak ilk yarının sonucunu tayin etti.

Maçın ikinci devresine Aksaray Belediyespor baskılı başladı. Sağlı sollu geliştirdiği ataklarla rakip kalede ağırlığını hissettiren Aksarayspor, 48.dakikada Hasan Gündoğdu ile skoru 3-2 yapan golü kaydetti. Maçta atakların hızını kesmeyen Aksaray Belediyespor, maçın 83. Dakikasında Yusufcan Abay ile skoru 4-2 yapan golü kaydetti. Ve böylece maç da bu skorla sona erdi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER