© Yeni Aksaray Gazetesi

Nevzat Başkandan törenle adaylık açıklaması

Geçtiğimiz yıllarda iki dönem belediye başkanlığı ve kısa da olsa milletvekilliği yapan Nevzat Palta, Cuma günü Ak parti il merkezinde düzenlenen adaylık açıklama töreninde başarının temelinde birlik ve beraberliğin yattığını bir kez daha tekrarladı.

Belediye başkanlığı döneminde şehrin dinamikleri ile birlikte oluşturulan bir güç merkezi haline gelen Aksaray’ın pek çok değerli hizmete kavuşarak, gurur vesilesi olmasından dolayı memnuniyetler dile getirildi. Aksaray’a uzun yıllar hizmet etmiş ve bu şehrin bir evladı olarak Ankara’da hizmetlerin takibinden projelerin uygulamasına kadar bürokrasiyi de iyi bildiğini belirten Ak parti milletvekili aday adayı Nevzat Palta, kırmadan dökmeden yeni bir hizmet anlayışı ile bu şehre hizmet etmenin tekrar kapılarını aralamak gerektiğine inandığını ifade etti.

Nevzat Başkanın adaylık açıklama programına, Ak Partinin eski il başkanlarından Şaban Bostan, Latif Ağır, Fatih Yıldırıcı ve yine milletvekili aday adayı olan eski il başkanı Hüseyin Altınsoy’da katıldılar. *HABER MERKEZİ

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER