© Yeni Aksaray Gazetesi

Okullarda Yerli Malı Haftası

Her yıl aynı tarihlerde okullarda kutlanan Yerli Malı Haftası, öğrencilere yerli ve milli ürünlerin önemi hakkında verilen bilgilerle önemine dikkat çekiliyor. Özellikle ilköğretim ve ortaokul kademelerinde eğitim gören öğrencilerin Yerli Malı Haftasına yoğun ilgi gösterdikleri gözleniyor.

Hafta nedeni ile öğretmenler yerli Mali Haftası hakkında öğrencileri bilgilendiriyor, ardından da her bir öğrencinin evlerinden getirdikleri meyveler, pastalar, kekler, börekler ve çörekler birlikte yenerek keyifli anlar yaşanıyor. Böylece yerli ve milli ürünlerin önemi bizzat uygulamalı olarak öğrencilere anlatılmış oluyor. *İBRAHİM AMAÇ

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER