© Yeni Aksaray Gazetesi

Organize Sanayi Müteşebbis Heyeti seçimi yapıldı

Aksaray Organize sanayi müteşebbis heyetinin 15 kişilik kadrosu, resmi kurumlardan gelen 8 kişinin görevine devam etmesinden sonra, kalan 7 müteşebbis heyet üyesinin seçimi yapıldı.

Aksaray Organize sanayi bölgesi müteşebbis heyet seçimi 4 yılda bir yapılıyor. Geçtiğimiz Cumartesi günü ATSO konferans salonunda yapılan seçimlerde, 15 kişilik heyetin 8’i resmi kurumlar tarafından yapılan atamadan oluşmuştu. İsimler aynı kalırken, geriye kalan 7 müteşebbis üyenin seçimi için sandık kuruldu.

Tek Liste ile girilen seçimde , İmdat Altuntaş, Ahmet Koçaş, Serdar Öngün, Ahmet Konak, Sıtkı Yılmaz, Seyfettin Karagöz, Ahmet Türker müteşebbis heyetin yeni üyeleri olarak yer aldılar. Bunların arasından da seçilecek olan üç kişi Organize Sanayi yönetim Kuruluna girecek ve Aksaray sanayisine yön verecekler.

Mevcut Organize Sanayi Bölgesinde ihtiyaç nedeniyle ikinci ve üçüncü genişlemenin ardından dördüncü genişlemenin hazırlıkları yapılıyor. Bölgede halen 14 bin civarında olan istihdamın 20 binlere ulaşması hedefleniyor. *ABDULKADİR AY

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER