© Yeni Aksaray Gazetesi

Orman Köyü okulu hizmete açıldı

 Aksaray’da eğitim zincirine yeni bir halka daha eklendi.  Özel Seda Beşik Orman Köyü Okulu’nun açılışı gerçekleştirildi. Açılışa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Koçaş ile birlikte, Aile ve Sosyal Hizmetler il müdürü Nurettin Ulaş, Orman İşletme Müdürü Abidder Yurtman ve çok sayıda davetli katıldı.

Aksaray iş ve eğitim dünyası, şehrin eğitim altyapısına katkı sağlayacak yeni bir kurumun açılışında bir araya geldi. Yeni eğitim kurumunun açılışında, katılımcılar  işletme sahibi Seda Hanım’a bereketli kazançlar dilediler. Ayrıca, okulun vatanına milletine vicdanlı, ahlaklı ve hayırlı çocuklar yetiştirmesi temennisinde bulundular.

Bu açılış, Aksaray'da özel eğitim sektörünün büyümesini ve çocukların gelişimine farklı pedagojik yaklaşımlarla destek sağlama çabalarını göstermesi açısından önem taşıyor. İş dünyası temsilcilerinin bu tür eğitim yatırımlarına destek vermesi, Aksaray’ın geleceğine yapılan yatırım olarak değerlendirildi.*ERDEM SÜDEMEN

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER